top of page

zo 26 mei

|

Popzaal

Workshop Leif de Leeuw & Sem Jansen over improvisatie

Sem Jansen en Leif de Leeuw geven op 26 mei een workshop over improvisatie en het spelen in een band. Ze gaan het hebben over hoe je een mooie solo kunt opbouwen met catchy licks en een verhalend geheel. En hoe kies je de juiste sound om het verhaal over te brengen? Aanmelden workshops is verplicht.

Workshop Leif de Leeuw & Sem Jansen over improvisatie
Workshop Leif de Leeuw & Sem Jansen over improvisatie

Tijd en locatie

26 mei 2024, 16:00 – 17:00

Popzaal, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

Over het evenement

Buiten dat Sem en Leif al meer dan tien jaar in de Leif de Leeuw Band spelen, spelen ze ook al jaren als duo.

Tijdens de pandemie werd de vraag naar kleinere optredens in een akoestische duo bezetting steeds groter. Tijdens deze shows ontwikkelden ze een eigen duo sound met invloeden uit Americana, country en folk muziek. De reacties waren zo goed dat Sem en Leif besloten om een album op te nemen. Ze besloten om alles zelf te doen en hebben de opnames in de woonkamer van Sem gedaan. Dit heeft geresulteerd in een avontuurlijk, spannend en dynamisch album. De songs zijn een mix van verhalende eigen liedjes, authentieke country classics en een greep uit hun favoriete songs of all time.

Sem zingt en speelt mandoline en gitaar. Leif speelt bij deze shows gitaar, mandoline, pedal steel en lap steel. Ze nemen hun mooiste vintage instrumenten mee om de muziek zo puur en mooi mogelijk te brengen.

meer info:

Arja Stam

Leif de Leeuw band / Sem Jansen

www.leifdeleeuw.com

www.semjansen.com

0345 558 567

06 531 55 260

Let op: voor masterclasses en workshops is een beperkt aantal plekken beschikbaar en is aanmelden verplicht. Meld je hier aan!

Deel dit evenement

bottom of page