top of page

zo 26 mei

|

Filmzaal 4

Masterclass Wake up Friday

Tom Jubels en Rick van Dunn geven inzicht in de realiteit van het werken in de muziekindustrie.

Masterclass Wake up Friday
Masterclass Wake up Friday

Tijd en locatie

26 mei 2024, 17:00 – 18:00

Filmzaal 4, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

Over het evenement

Wat betekent het ECHT om te ondernemen in de industrie, wat komt erbij kijken, hoe bouw je je netwerk , waar vind je creativiteit en hoe kan dit alles leiden tot het werken met topartiesten.

In deze presentatie/masterclass vertellen muziekstrategen Tom Jubels en Rick van Dunn over het succes van hun bedrijf JonathanHendrickx. Hoe zij op anarchistische wijze een pad van verbinding en progressieve groei zijn ingeslagen, onder het mom van “Wie kiest, verliest!”

50 minuten lang zullen zij inzicht geven in de realiteit van het werken in de muziekindustrie. Wat het ECHT betekent om te ondernemen in de industrie, wat erbij komt kijken, hoe je netwerk bouwt, waar je creativiteit vindt en hoe dit alles kan leiden tot het werken met topartiesten als Sefa, Ran-D, WithinTemptation, SubZeroProject, Metropole Orkest, te produceren voor merken als BMW, Samsung, KLM, shows te creëren op de legendarische podia op Defqon1. Reverze, Qlimax, Knock Out Australia en zelfs af en toe ook gewoon nog zelf op het podium staan, als muzikant.

Let op: voor masterclasses en workshops is een beperkt aantal plekken beschikbaar en is aanmelden verplicht. Meld je hier aan!

Tickets

  • Masterclass Wake up Friday

    Voor deze workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er snel bij!

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page