top of page

zo 26 mei

|

Vergaderruimte 1e etage

Masterclass Subsidies & Fondsen

Tijdens de masterclass over fondsen en subsidies wordt je wijzer over hoe het subsidielandschap voor de muziek in Nederland eruit ziet. Ook krijg je een aantal tips mee over waar je op moet letten bij het schrijven van een aanvraag.

Masterclass Subsidies & Fondsen
Masterclass Subsidies & Fondsen

Tijd en locatie

26 mei 2024, 13:00 – 14:00

Vergaderruimte 1e etage, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

Over het evenement

Imke de Feber werkt als adviseur muziek & financiering voor Kunstloc Brabant. Daarbij speelt het meedenken over fondsen en ondernemerschap een grote rol. Niet alleen over het aanvragen van een fonds, maar ook over de toepassing en het effect van een fonds op de muzieksector. Tijdens de masterclass over fondsen en subsidies wordt je wijzer over hoe het subsidielandschap voor de muziek in Nederland eruit ziet. Ook krijg je een aantal tips mee over waar je op moet letten bij het schrijven van een aanvraag.

Over Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk mensen in Brabant deel laten nemen aan kunst en cultuur. Wij zijn er voor de culturele sector en werken samen met overheden, het onderwijs, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Dat doet Kunstloc Brabant onder andere door bij te dragen aan de slagkracht van culturele instellingen en makers door hen te ondersteunen organisatie, financiën en marketing.

Let op: voor masterclasses en workshops is een beperkt aantal plekken beschikbaar en is aanmelden verplicht. Meld je hier aan!

Deel dit evenement

bottom of page