top of page

zo 26 mei

|

Vergaderruimte 1

Het Pophuis Tilburg

Bij onze workshop staat de kern centraal: wie ben je als artiest en hoe communiceer je dat effectief? We gaan aan de slag met jouw presskit: je bio, foto's en muziek gebundeld tot één krachtig document. Let op: bij deze workshop is voorbereiding nodig!

Het Pophuis Tilburg
Het Pophuis Tilburg

Tijd en locatie

26 mei 2024, 15:00 – 16:00

Vergaderruimte 1, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

Over het evenement

Maak kennis met Paul Zoontjens en Jannes van Kaam! Twee artiesten in hart en nieren, verenigd onder de vlag van Het Pophuis om hun passie en expertise te delen met jonge, ambitieuze muzikanten.

Paul Zoontjens heeft zijn sporen verdiend als singer-songwriter en toetsenist. Als lid van het beatwonder The Kik heeft Paul alle podia, theaters en festivals gespeeld die er te vinden zijn en is de afgelopen 13 jaar regelmatig verschenen op nationale tv en radio. Als Simon Keats is hij onder andere naar L.A. en New York getrokken om te touren en op te nemen met enkele legendarische producers. Sinds een paar jaar heeft Paul zijn passie omgezet in actie door te coachen aan jonge muzikanten op de Rockacademie en Het Pophuis op te richten. Als oprichter van deze bruisende gemeenschap biedt hij jonge, ambitieuze artiesten een platform om te groeien en te bloeien in de muziekwereld.

Jannes van Kaam staat bekend als een veelzijdige muzikant en producer met een voorliefde voor het ruigere werk. Als frontman van de garage-punk sensatie "Bongloard" en drummer van de fuzz-pop band "FFOOSS", heeft Jannes zijn stempel gedrukt op verschillende genres binnen de Nederlandse muziekscene. Zijn vaardigheden als muzikant zijn ongeëvenaard en zijn podiumervaring is een ware inspiratie. Jannes draagt bij aan de missie door zijn kennis en ervaring te delen tijdens workshops en evenementen, waarbij hij jong talent aanmoedigt om hun artistieke grenzen te verleggen.

Samen vormen Paul Zoontjens en Jannes van Kaam een sterk team, gedreven door een gemeenschappelijke passie voor muziek en een gedeeld doel om anderen te helpen hun dromen waar te maken. Hun gezamenlijke workshop over het schrijven van bio’s en het pimpen van presskits belooft een inspirerende ervaring te worden voor elke ambitieuze artiest die hun pad kruist.

—————

Bij onze workshop staat de kern centraal: wie ben je als artiest en hoe communiceer je dat effectief? We gaan aan de slag met jouw presskit: je bio, foto's en muziek gebundeld tot één krachtig document. Dit alles gebeurt live, dus stuur je presskit naar hetpophuis@gmail.com met als onderwerp "Muzikantendag Helmond". We behandelen het in de groep en nodigen anderen uit om feedback te geven. Deze interactieve aanpak helpt je niet alleen om een helder zelfbeeld te krijgen, maar brengt je ook op het juiste creatieve pad.

Na het perfectioneren van je presskit is het tijd om deze onder de aandacht te brengen van professionals in de industrie. Ook hier besteden we aandacht aan tijdens onze workshop. We delen tips en strategieën om jouw presskit te laten opvallen en de aandacht te trekken die je verdient.

Kortom, onze workshop biedt een unieke kans om jezelf te verbeteren en jezelf te presenteren op een manier die de industrie niet kan negeren. Doe mee en laat jouw muzikale reis beginnen!

Links:

Website Het Pophuis: www.hetpophuis.nl

Wij zijn Het Pophuis: https://www.youtube.com/watch?v=eyLiDgkskoo&t=3s

Deelnemen aan deze workshop? Meld je hier aan!

Deel dit evenement

bottom of page