top of page

zo 26 mei

|

Foyer

Demopanel

Direct feedback over jouw muziek ontvangen van een professional? Dat kan! Tijdens de demopanels krijg je 10 minuten de kans om je eigen muziek te laten horen en te vertellen wat je idee hiermee is. De professionals geven advies die je kunt gebruiken om jouw demo naar een nog hoger niveau te tillen.

Demopanel
Demopanel

Tijd en locatie

26 mei 2024, 16:00 – 17:00

Foyer, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

Over het evenement

Professionals:

Terilekst:

Hip Hop producer/ MC terilekst is inmiddels zo’n 25 jaar een grote naam binnen NL/BE Hip Hop. Vooral op de achtergrond actief geweest als beatmaker/producer op veel releases, zowel underground als mainstream, nationale en internationale samenwerkingen (oa Extince / Anouk/ Childish Gambino), film- docu- & reclamemuziek, maar trad ook af en toe op de voorgrond als rapper/MC (Finalist GrotePrijs van NL 2001, TMF Superrrrclip 'Ik Wil een Meisje’ met Spacekees en in zijn begin dagen als battle MC, bij ‘open mic sessies’ en verschillende tours door Nederland & België.

Yskid:

Frank Sens, alias Y'skid (spreek uit als Wise Kid) is een producer gevestigd in Eindhoven.

Volledig autodidact heeft hij zijn weg weten te banen in de muziekindustrie en een enorme CV opgebouwd. Zowel voor als achter de schermen heeft hij geproduceerd voor een breed scala aan artiesten, dansers, merken en bedrijven.

Peter Schaap:

Peter was in het verleden Head Of Promotion bij Roadrunner Records, en stond aan de wieg van promotioneel succes van o.a. Sepultura, Junkie XL en Slipnot; hij was tevens Product Manager bij Universal Music, waar hij verantwoordelijk was voor de marketing van o.a. Rammstein, Limp Bizkit en Eminem. Peter is een muziekman in hart en nieren, heeft een enorme muziekkennis, een zorgvuldig opgebouwd en goed onderhouden netwerk van bands, artiesten, boekers, managers en labels, en neemt iedereen voor zich in met zijn humor en relativeringsvermogen.

Aanmelden voor het demopanel is verplicht. Wil jij je muziek laten horen? Meld je hier aan!

Deel dit evenement

bottom of page