top of page

zo 26 mei

|

Vergaderzaal 1e verdieping

Carrièreontwikkeling binnen de muziekindustrie - Martijn Crama

In deze clinic krijg je acht aandachtspunten die je snel over het hoofd ziet, maar volgens spreker Martijn Crama vaak essentieel zijn om je carrière van de grond te krijgen in de Nederlandse muziekindustrie.

Carrièreontwikkeling binnen de muziekindustrie - Martijn Crama
Carrièreontwikkeling binnen de muziekindustrie - Martijn Crama

Tijd en locatie

26 mei 2024, 17:00 – 18:00

Vergaderzaal 1e verdieping, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond, Nederland

Over het evenement

Waar te beginnen?

Met honderd kilometer per uur richting duizenden streams en volle zalen. Voor velen hét doel, maar al gauw raak je in de knoop. Maak je wel de juiste keuzes? En waar te beginnen? In deze clinic krijg je acht aandachtspunten die je snel over het hoofd ziet, maar volgens spreker Martijn Crama vaak essentieel zijn om je carrière van de grond te krijgen in de Nederlandse muziekindustrie.

Bio

Martijn Crama is meer dan 10 jaar werkzaam als artiestenmanager en managet op dit moment Joël Domingos. In 2018 bracht hij ‘Basisbagage’ uit: een boek voor ambitieuze muzikanten wat helpt bij het maken van (strategische) keuzes. Martijn is ‘dankzij’ Corona een YouTube channel gestart met uitlegvideo’s om de muziekbusiness wat transparanter en begrijpelijker te maken. Ook zie je hem als host bij panels en doceert hij op de popafdelingen van conservatoria.

Deel dit evenement

bottom of page